Grow

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Dat zeggen we steeds bij Mozaiek. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Grow helpt je groeien. Zodat er verandering komt in je leven. En God meer zichtbaar wordt thuis, op werk of op school. Iedereen mag meedoen met Grow.

Houd de agenda en nieuwsbrieven in de gaten voor actuele data. Wat voor avond we ook organiseren, centraal staat jouw groei. En omdat we geloven dat je groeien samen doet, is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. 


Introductiecursus Mozaiek020

De introductiecursus wordt meermaals per jaar gegeven en biedt iedereen die meer wil weten over Mozaiek de kans om kennis te maken. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers.

Stel Grow een vraag

Je mag ons altijd mailen via [email protected]. We vinden het leuk om je verder te helpen.  

Alpha Cursus

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’Is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Tijdens deze cursus van 12 sessies is er alle ruimte voor vragen. Je gaat samen met anderen een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent. 
Mozaiek020 biedt de Alphacursus aan na een zondagsedienst. Informeer naar de eerstvolgende cursusdata. We starten altijd met een gezamenlijke lunch.

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus

Wil jij meehelpen bij Grow?

Meld je dan hier aan.